Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@15:33:32 GMT

جکی چان | زندگینامه جکی چان | فیلم های جکی چان

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۳۸۲۵۰

جکی چان | زندگینامه جکی چان | فیلم های جکی چان

جکی چان بازیگر ، کارگردان ، تهیه کننده ، فیلمنامه نویس ،بلدکار ، رزمی کار و خواننده است. بیشتر به خاطر انواع نقش های اکشن از جمله Armour of God ، Rush Hour ، Showdown in the Bronx ، Project A شناخته شده است. به دلیل خدماتش به سینما و همچنین سهم خود در هنر ، جایزه اسکار دریافت کرد.

 جکی چان بیوگرافی جکی چان

جکی چان متولد 7 آوریل 1954 در هنگ کنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پدر و مادر او فقیر بودند و طبق برخی شایعات حتی به آنها پیشنهاد شد که کودک خود را به یک زوج بی فرزند بفروشند. در حالی که والدین وی برای سفیر فرانسه کار می کردند ، پسر آنها زمان زیادی را در اقامتگاه کنسولی گذراند. از زمان کودکی جکی لقب Paopao داشت که به معنای "گلوله توپ" بود. او آن را به دلیل افزایش فعالیت خود دریافت کرد. و هنگامی که پسر شش ساله شد ، والدینش برای کار در استرالیا نقل مکان کردند. در ابتدا پسرشان را با خود بردند ، اما به زودی او را برگرداندند و در مدرسه اپرا در انستیتوی تحقیقات اپرا چین قرار دادند. برای ده سال آینده ، جکی ، به دنبال یک برنامه سخت و غنی ، در آنجا بازیگری ، موسیقی ، رقص ، آکروبات ، فلسفه و انواع هنرهای رزمی را آموخت.

فیلم جکی چان

فیلم های جکی چان

اولین حضور جکی چان در این فیلم زمانی رخ داد که وی تنها هشت سال داشت. برای فیلمبرداری فیلم Big and Little Wong Tin Bar ، یک پسر آموزش دیده برای یکی از نقش ها مورد نیاز بود و جکی بسیار مناسب بود. پس از اکران فیلم ، پیشنهادات بازیگری بیشتر ی به جکی داده شد ، زیرا او اغلب به نقشهای اپیزودی دعوت می شد.

در هفده سالگی ، جکی چان برنامه درسی خود را به پایان رساند و به عنوان بدلکار و بازیگر در استودیوی Sho Brothers کار کرد. در این موقعیت ، او اغلب در نقش های اضافی و نقش های برجسته درخشید ، اولین نقش های برجسته او فیلم های "ببر جوان" ، "مشت انتقام" و "خارج از اژدها" بود.

زندگی  جکی چان

جکی چان از اواسط دهه 70 به لطف توانایی های همه کاره خود ، از جمله تسلط بر هنرهای رزمی ، آکروباتیک ، و همچنین انعطاف پذیری عالی در ترکیب با استعداد بازیگری ، شروع به بازی تعداد زیادی از نقش های اصلی در فیلم های مختلف ، و همچنین شرکت در تولید سخت ترین صحنه های بدلکاری. از برجسته ترین فیلم های این دوره می توان به "غریبه" در هنگ کنگ ، "سوپرمن علیه شرق" ، "هیمالیا" ، "مردان شائولین" و "مشت جدید خشمگین" اشاره کرد.

بعداً فیلم هایی مانند "با دسیسه کشتن" ، "مار در سایه عقاب" و "بادیگاردهای عالی" اکران شد که به طور جدی به رشد محبوبیت جکی در کشورهای آسیایی کمک کرد. اما اگر پیش از این جکی تصویری از بروس لی مشهور را کپی می کرد ، در برخی مواقع تصمیم گرفت یک تصویر بازیگری جدید - یک مبارز خوش اخلاق و با تدبیر منحصر به فرد - تشکیل دهد. و در این تصویر بود که محبوب عمده مخاطبان شد.

کارهای موفقیت آمیز بعدی شامل استاد مست ، پروژه A ، داستان های پلیس ، زره پوش خدا و مسابقات کانن بال بود. جکی چان همیشه حس شوخ طبعی نامطلوبی را وارد شخصیت هایش می کند و همچنین نقش شخصیت های منفی را بازی نمی کند. شهرت این بازیگر در خارج از آسیا به تدریج افزایش یافت. و پس از اکران فیلم Showdown in the Bronx ، حرفه جکی وارد مرحله جدیدی شد. به زودی فیلم هایی از قبیل Burn ، Hollywood ، Burn ، Rush Hour ، Police of the Future ، Magnificent ، شانگهای ظهر ، مدالیون ، Tuxedo ، تواریخ هوادو: تیغ یک گل سرخ ، روز را دید. در 80 روز دنیا ، پادشاهی ممنوع و یافتن جکی. به طور فزاینده ای ، جکی شروع به بازی کردن نه تنها به عنوان یک بازیگر ، بلکه به عنوان یک فیلمنامه نویس و کارگردان. ده سال پیش ، در سپتامبر 2011 ، صدمین فیلم با حضور جکی چان اکران شد - "

شهرت جکی چان

جکی چان از عشق و محبوبیت زیادی برخوردار است و به همین دلیل جوایز زیادی دریافت کرده است. این بازیگر یک ستاره در خیابان ستاره ها در هنگ کنگ ، یک ستاره در پیاده روی مشاهیر هالیوود و یک ستاره در آربات در مسکو دارد. کتابهای زیادی در مورد جکی نوشته شده است که آخرین آنها توسط واسیلی مسکالنکو ، نویسنده آن "تواریخ جکی چان" نام دارد ، تاییدیه بازیگر را برای انتشار اثر در تیراژ وسیع دریافت کرد. جکی در طول زندگی حرفه ای خود ، دو بار در کتاب رکوردهای گینس بود. اولین بار برای بیشترین مانع بازیگری در زندگی حرفه ای اش و بار دوم برای بیشترین اعتبار ذکر شده در یک فیلم. این اتفاق در هنگام خلق نقاشی "Armour of God 3: Mission Zodiac" رخ داد. جکی چان پانزده نقش دارد ، از جمله بازیگر ، کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تهیه کننده ، فیلمبردار ، نورپردازی ، هماهنگ کننده شیرین کاری ، ترانه سرا و گروه غذا.

لازم به ذکر است که جکی چان در بسیاری از فیلم های خود به طور مستقل آهنگ اجرا می کند و همچنین بیش از بیست آلبوم موسیقی نیز منتشر کرده است. علاوه بر این ، وی به دلیل فعالیتهای خیرخواهانه خود بسیار مشهور است. جکی چان همچنین به فعالیت کارآفرینی اشتغال دارد: او لباس و کفش برند خود را تولید کرد و همچنین دارای مغازه ها و رستوران های زیادی است.


 

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت جكي چان جکی چان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث

25 شوال مصادف با شهادت امام جعفر صادق (ع) و تعطیل رسمی است.

به گزارش ایمنا، امام جعفرصادق (ع)، ششمین پیشوای شیعیان جهان و فرزند امام محمد باقر (ع) هستند.

تاریخ دقیق شهادت امام جعفر صادق (ع) تاریخ دقیق شهادت امام جعفر صادق (ع) در تقویم شمسی برابر با شنبه ۱۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳‌ است. تاریخ دقیق شهادت امام جعفر صادق (ع) در تقویم قمری برابر با ۲۵ شوال سال ۱۴۴۵ است. تاریخ دقیق شهادت امام جعفر صادق (ع) در تقویم میلادی برابر با ۴ می سال ۲۰۲۴ است. زندگینامه امام جعفر صادق (ع)

امام جعفر صادق (ع) ششمین پیشوای شیعیان جهان در ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد. نام مبارکشان «جعفر» و مشهورترین کنیه آن حضرت «ابوعبدالله»، و مشهورترین لقبشان، «صادق» است. پدر ایشان امام باقر (ع) و مادرش ام فروه است. امام صادق (ع) در سال ۱۱۴ هجری قمری پس از شهادت پدرش در سن ۳۱ سالگی به امامت رسید. دوران امامت ایشان مصادف با اواخر حکومت بنی‌امیه و اوایل حکومت بنی‌عباس بود. سرانجام در سال ۱۴۸ هجری قمری منصور دوانیقی به‌وسیله انگوری که آن را به زهر آلوده کرده بود، امام صادق (ع) را مسموم و به شهادت رساند. ایشان در سن شصت و پنج سالگی به شهادت رسید و پیکر پاکش را در قبرستان بقیع کنار قبر پدرش امام محمدباقر (ع) به خاک سپردند.

مهمترین القاب امام جعفر صادق (ع)

امام صادق (ع) القاب زیادی داشت که مهم‌ترین و معروف ترین آنها صادق به معنی راستگو است. از آنجا که امام ششم در گفتار و رفتار راستگو بود لقب صادق را به ایشان داده اند. از دیگر لقب‌های امام جعفرصادق (ع) می‌توان طاهر، صابر و فاضل را نام برد.

احادیث امام جعفر صادق (ع)

بیشترین احادیث از امام صادق (ع) نقل شده است، اولین علت این امر مربوط به شرایط خاص زمان امامت ایشان و دومین دلیل این است که ایشان از دیگر امامان بیشتر عمر کردند و به همین علت ایشان را شیخ الائمه نیز می‌نامند. همچنین فقه شیعه امامیه که به فقه جعفری مشهور است منسوب به امام جعفر صادق (ع) است، زیرا بخش عمده احکام فقه اسلامی بر طبق مذهب شیعه امامیه از ایشان است و آن اندازه که از آن حضرت نقل شده است از هیچیک از ائمه نقل نگردیده است. برخی از احادیث ایشان عبارتند از:

چه دعایی به آسمان می‌رود

عنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: کُلُّ دُعَاءٍ یُدْعَی اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِهِ مَحْجُوبٌ عَنِ السَّمَاءِ حَتَّی یُصَلَّی عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ.

امام جعفر صادق علیه السلام فرمود: هر دعایی که از خدای عزوجل خواسته می‌شود، به آسمان راه ندارد “مستجاب نمی‌شود” تا اینکه بر محمد و آل محمد #صلوات فرستاده شود.

منبع: کافی، ج ۲، ص ۴۹۳

آرامش در زندگی

امام صادق علیه السلام طی حدیثی درباره آرامش در زندگی می‌فرمایند:

فَوْتُ اَلْحَاجَةِ خَیْرٌ مِنْ طَلَبِهَا مِنْ غَیْرِ أَهْلِهَا وَ أَشَدُّ مِنَ اَلْمُصِیبَةِ سُوءُ اَلْخُلُقِ مِنْهَا.

برآورده نشدن نیاز نیکوتر از خواهش آن از نااهل است؛ و سخت‌تر از گرفتاری، بدخلقی و صبر نکردن بر آن گرفتاری است.

منبع: تحف العقول، جلد ۱، صفحه ۳۵۹

روزی که همه آرزو می‌کنند کاش زائر حسین علیه السلام بودند

امام جعفر صادق علیه السلام در روایتی در خصوص زیارت حرم امام حسین علیه السلام می‌فرمایند:

عبدالله الطحان، عن أبی عبدالله علیه السلام قال: سمعته یقول: ما من أحد یوم القیامه إلاّ و هو یتمنّی أنّه زوار الحسین بن علی (علیهما السلام) لما یری لما یصنع بزوار الحسین بن علی من کرامتهم علی الله.

هیچکس نیست در روز قیامت مگر اینکه آرزو می‌کند، ای کاش امام حسین علیه السلام را زیارت کرده بودم آن هنگامی که می‌بیند که با زوار امام حسین علیه السلام چه می‌کنند، چقدر نزد خداوند مورد کرامت واقع می‌شوند.

منبع: وسایل الشیعه، جلد ۱۴، صفحه ۴۲۴

کارهایی که فقر را می‌برد و روزی را زیاد می‌کند

امام صادق علیه السلام درباره کارهایی که فقر را می‌برد و روزی را زیاد می‌کند فرموده‌اند:

إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْجَمَالَ وَ التَّجَمُّلَ وَ یَکْرَهُ الْبُؤْسَ وَ التَّبَاؤُسَ وَ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ إِذَا أَنْعَمَ عَلَی عَبْدِهِ نِعْمَةً یُحِبُّ أَنْ یَرَی أَثَرَ نِعْمَتِهِ عَلَیْهِ قِیلَ وَ کَیْفَ ذَلِکَ قَالَ یُنَظِّفُ ثَوْبَهُ وَ یُطَیِّبُ رِیحَهُ وَ یُحَسِّنُ دَارَهُ وَ یَکْنُسُ أَفْنِیَتَهُ حَتَّی إِنَّ السِّرَاجَ قَبْلَ مَغِیبِ الشَّمْسِ یَنْفِی الْفَقْرَ وَ یَزِیدُ فِی الرِّزْق.

خداوند زیبایی و خودآرایی را دوست دارد و از فقر و تظاهر به فقر بیزار است. هرگاه خداوند به بنده‌ای نعمتی بدهد، دوست دارد اثر آن را در او ببیند. عرض شد: چگونه؟ فرمودند: لباس تمیز بپوشد، خود را خوشبو کند، خانه اش را گچکاری کند، جلوی در حیاط خود را جاروکند، حتی روشن کردن چراغ قبل از غروب خورشید فقر را می‌برد و روزی را زیاد می‌کند.

منبع: ارشادالقلوب، جلد ۱، صفحه ۱۹۵

توصیه کوتاه امام صادق علیه السلام به شیعیان

امام جعفر صادق علیه السلام در توصیه‌ای کوتاه و ماندگار به شیعیان فرموده‌اند همچنان که خداوند دستور داده برای هم برادرانی نیکوکار باشید.

تَواصَلوا و تَبارُّوا و تَراحَموا و کُونُوا إخوَةً بَرَرَةً کَما أمَرَ کُمُ اللّه.

امام جعفر صادق علیه السلام فرمود: با یکدیگر پیوند داشته باشید و به هم نیکی کنید، و با یکدیگر مهربان باشید و همچنان که خداوند به شما دستور داده است، برادرانی نیکوکار باشید.

منبع: اصول کافی، جلد ۲، صفحه ۱۷۵

برای دعا هیچگاه دیر نیست

امام جعفر صادق علیه السلام در حدیثی پیرامون اینکه برای دعا هیچ گاه دیر نیست می‌فرمایند:

عنْ مُیَسِّرِ بْنِ عَبْدِ الْعَزِیزِ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام. قَالَ قَالَ لِی یَا مُیَسِّرُ ادْعُ وَ لَا تَقُلْ إِنَّ الْأَمْرَ قَدْ فُرِغَ مِنْهُ إِنَّ عِنْدَ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ مَنْزِلَةً لَا تُنَالُ إِلَّا بِمَسْأَلَةٍ وَ لَوْ أَنَّ عَبْداً سَدَّ فَاهُ وَ لَمْ یَسْأَلْ لَمْ یُعْطَ شَیْئاً فَسَلْ تُعْطَ یَا مُیَسِّرُ إِنَّهُ لَیْسَ مِنْ بَابٍ یُقْرَعُ إِلَّا یُوشِکُ أَنْ یُفْتَحَ لِصَاحِبِهِ.

میسر بن عبدالعزیز روایت کرد که امام جعفر صادق علیه السلام به من فرمود: ای میسر دعا کن و نگو کار از کار گذشته است، زیرا نزد خدای متعال جایگاهی هست که جز با دعا به آن نتوان رسید، اما اگر بنده‌ای دهان خود را ببندد و از خدا درخواست نکند، چیزی به او داده نمی‌شود پس دعا کن تا به تو ارزانی شود. ای میسر هیچ دری کوبیده نمی‌شود مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز می‌شود.

منبع: کافی، ج ۲، ص ۴۶۶

پاداش قرض دادن

امام جعفر صادق علیه السلامدر خصوص پاداش قرض دادن در زندگی می‌فرمایند:

عنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلوات الله علیه: مَنْ أَقْرَضَ مُؤْمِناً قَرْضاً یَنْتَظِرُ بِهِ مَیْسُورَهُ کَانَ مَالُهُ فِی زَکَاةٍ وَ کَانَ هُوَ فِی صَلَاةٍ مِنَ الْمَلَائِکَةِ حَتَّی یُؤَدِّیَهُ إِلَیْهِ.

امام جعفر صادق علیه السلام از پیامبر صلوات الله علیه روایت کرد که فرمود: هرکس به مؤمنی قرضی بدهد تا هنگام توانایی به او بازگرداند؛ گویی مال خود را صدقه داده و تا زمانی که قرض گیرنده آن مال را به او بازگرداند، فرشتگان بر او درود می‌فرستند.

منبع: ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، شیخ صدوق، ص ۱۳۸

پاداش عیادت مؤمن

امام جعفر صادق علیه السلام درباره پاداش عیادت مؤمن می‌فرمایند:

عنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: أَیُّمَا مُؤْمِنٍ عَادَ مُؤْمِناً فِی اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِی مَرَضِهِ وَکَّلَ اللَّهُ بِهِ مَلَکاً مِنَ الْعُوَّادِ یَعُودُهُ فِی قَبْرِهِ وَ یَسْتَغْفِرُ لَهُ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ.

امام جعفر صادق علیه السلام فرمود: اگر مؤمنی برای رضای خدای عزوجل به عیادت مؤمن دیگر برود، خداوند فرشته‌ای از فرشتگان عیادت کننده بر او می‌گمارد که در قبر به عیادت او بیاید و تا روز قیامت برای او طلب آمرزش کند.

منبع: کافی، ج ۳، ص ۱۲۰

سه چیز که با وجود آنها ضرری به انسان نمی‌رسد

امام جعفر صادق علیه السلامدر خصوص سه کار ایمنی‌بخش در زندگی می‌فرمایند:

عن أَبی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: ثَلَاثٌ لَا یَضُرُّ مَعَهُنَّ شَیْ‌ءٌ الدُّعَاءُ عِنْدَ الْکَرْبِ وَ الِاسْتِغْفَارُ عِنْدَ الذَّنْبِ وَ الشُّکْرُ عِنْدَ النِّعْمَةِ.

امام جعفر صادق علیه السلامفرمود: سه چیزند که با وجود آنها ضرری به انسان نمی‌رسد:

۱. دعا هنگام اندوه

۲. طلب آمرزش هنگام گناه

۳. شکر هنگام برخورداری از نعمت.

منبع: کافی، ج ۲، ص ۹۵

سه کار نجات بخش

امام جعفر صادق علیه السلامدرخصوص سه کار نجات بخش برای انسان فرموده است:

عنِ الصَّادِقِ علیه السلام قَالَ الْمُنْجِیَاتُ ثَلَاثٌ إِطْعَامُ الطَّعَامِ وَ إِفْشَاءُ السَّلَامِ وَ الصَّلَاةُ بِاللَّیْلِ وَ النَّاسُ نِیَام.

امام جعفر صادق علیه السلامفرمود: نجات دهندگان سه چیزند:

غذا دادن، بلند سلام کردن، خواندن نماز شب زمانی که مردم در خوابند

کد خبر 747745

دیگر خبرها

  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث